söndag 18 april 2010

Nytt marathon på B

Som alla vet så sket ju sig Boston Marathon som går imorgon. redan för någon vecka sen anmälde jag mig till en annan mara i the big five, Berlin Marathon. Men nu när det går så dåligt är det kanske lika bra att fortsätta anmäla sig till fler maror. Den jag hittat nu (eller snarare Sara) är Båstad Marathon som går den 3 juli. Den börjar också på B och låter det inte Båstad lite som Boston? Och till Båstad behöver jag inget ömtåligt stackars flygplan, dit kan jag cykla hemifrån om det skulle behövas.

Båstad Marathon ingår inte direkt i marathonloppens big five, det är snarare första gången de arrangerar loppet så det kan bli spännande att se hur det är. Starten går klockan 12.00 så det kan bli varmt om det är bra väder. Men det kan ju också bli lagom att springa rakt in på after beach efter målgång innan kvällen fortsätter på Peppes om man känner för det. Vi får se.

Men för er som inte kände till Båstad Marathon och vill kombinera ett lopp med semester på västkusten är detta ett tips!

7 kommentarer:

 1. Det lät ju inte så dumt....den perfekta kickstarten på semestern. Måste kollas upp. Och det är ju dessutom nästan nästgårds :)

  SvaraRadera
 2. Nja..... Jag tror du ska satsa på något så fort som möjligt! (Kolla kommentar på S sida-"Marathondesperat") Visst kan man ladda om. det sitter "bara" i huvudet. ;-) Du är i grym form och ska helt klart springa något nu! En ½mara funkar ju i och för sig med. Persa kommer du att göra oavsett. :-)Båstad kan du kuta med. Om inte annat just för havet och Peppes skull. ;-)

  SvaraRadera
 3. När går loppet?

  /Gsx-Staffan

  SvaraRadera
 4. Står också i valet och kvalet med Berlin; där verkar man ju ha potential att persa.

  SvaraRadera
 5. Ingmarie: Jag ska nog komma tillbaka så småningom. Behöver väl få upp lite fart, men sen blir det kanske ett par lopp. Och pers kan man ju alltid hoppas på.

  Staffan: Vilket menar du? Boston 19 april, Båstad 3 juli och Berlin slutet av september.

  Snorkkis: Berlin är bra, så det finns egentligen ingen anledning att inte vara med! ;-)

  SvaraRadera
 6. Ingår champagnesprut istället för vattenduschar under loppet? :)

  SvaraRadera
 7. Petra: Vi kör bara med vatten i havet, resten är champange! Möjligtvis en och annan jordgubbe! :-)

  SvaraRadera