måndag 19 april 2010

I mål på runt 2,54

Efter ett ganska jämnt och bra lopp skulle jag komma i mål i Boston på runt 2,54. Det hade varit rimligt om jag hade öppnat på 1,25-1,26 och sen inte tappade för mycket. 2,54 hade varit en bra tid för mig, dels under 3 timmar, dels pers och dels skulle det räcka till att kvala in till New York Marathon i november på tid.

Men nu blev det inte så men planen för hur jag skulle sprungit loppet finns kvar. Och lite beroende på hur det går fram till nästa marathon så kanske jag siktar på något liknande upplägg och resultat nästa gång, med skillnaden att det är kört att kvala in till New York Marathon i november.

6 kommentarer:

 1. Hej! Läser din inspirerande blogg varje dag, lider med dig att du inte kom i väg till Boston och marathon. Kolla gärna in min blogg!http://springamera.blogspot.com/

  SvaraRadera
 2. Jenny: Tack snälla! Jag ska plocka ihop mig själv och sikta mot nya mål, snart!

  SvaraRadera
 3. Instämmer med Jenny. När du inte kom iväg tappade jag plötsligt intresset av att följa loppet.

  När det gäller att kvala in till NYC Marathon så stämmer det att Boston undantas från att resultatet ska vara från senast 31 januari. Men man måste ändå ha ansökt senast 15 mars, så det var kanske kört ändå?

  SvaraRadera
 4. Morgan: Aha, det var kanske tur i oturen då för jag hade inte ansökt till NYC.

  Nu blickar jag framåt mot kommande lopp i år och Boston nästa år. Funderar på NYC nästa år också.

  Hoppas ni vill fortsätta att följa bloggen även om det inte blev något Boston Marathon för mig i år.

  SvaraRadera
 5. Kunde du hänvisa till flygförbudet och få din anmälan flyttad till nästa år?

  SvaraRadera
 6. Vi fick ett mail där det stod att vi som var drabbade av flyget och därmed inte kunde vara med skulle skicka ett mail om vi var intresserade av att springa nästa år istället. Om anmälan blir flyttad rakt av, eller om vi får rabatt eller nåt annat, vet jag inte. Ska försöka komma ihåg att ta upp det när jag vet.

  SvaraRadera