söndag 31 januari 2010

Löparbloggar i Svenska Dagbladet

SvD har lagt märke till det ökade antal löpare ute trots vinter och kyla. Och idag på januaris sista dag passar SvD på att uppmärksamma träningsbloggar och löparbloggar. Och även jag som skriver på Snabba Fötter har kommit med på ett hörn.

Så innan vi ger oss ut på dagens långpass läser vi artikeln.

4 kommentarer:

 1. Hej Kentha! Hälsningar från din gamla ucpa-kompis Kat. Såg dig i tidningen denna söndagsmorgon. Roligt. Skidresa iår? Ucpa har börjat med en "familjevecka" per säsong. Jag och min 15åring Torbjörn fick de allra sista platserna efter en avbokning. Så det blir Flaine veckan efter påsk för oss två. Men idag blir det längdskidorna :-)

  SvaraRadera
 2. Härligt att Mr Löpband aka Snabba Fötter aka Kenth ville vara med i artikeln på ett hörn! Tack för ett bra långpass idag! :)

  SvaraRadera
 3. Hallå Kat, det var längesen! I år hade vi verkligen sett fram emot ucpa, men tyvärr blir det nog inte så. Det är för lätt att åka "hem" till Åre istället och semesterdagarna ska räcka till så mycket annat, bl a Boston Marathon i april, med efterföljande shopping i New York.

  Petra: Klart jag ville. Det är jag som tackar för att jag fick! Och du är grym på långpass, kommer gå bra det här! :-)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Googlade på familjevecka med UCPA och fick denna träff! Vi är en familj som funderar på att boka 2011. Hade Ni bra semester med UCPA? Var det trevligt med familjevecka? Är det hårt styrt med väckarklocka tidigt på morgonen? Hur var maten och boendet? Konceptet verkar kanon, men är ändå lite tveksam med att åka med familjen....Tack! Kicki

  SvaraRadera