fredag 5 mars 2010

Löparshopping istället för träning

Igår lämnade jag nästan våren i Halmstad och kom fram till ett vintrigt och kallt Stockholm. Det blir ingen träning här i Stockholm, utan planen är att jag ska shoppa lite inför solsemestern, eller jag menar träningslägret, till Portugal som börjar imorgon. Det blir i alla fall ett par nya löpardojjor. Jag försökte beställa på nätet, men antingen hade de inte min storlek eller så kunde de inte leverera i tid, så det får blir gammal hederlig shopping i vanlig affär.

Sen vet jag inte om det kanske blir lite annat smått och gott också. Det snackas lite om compeed, energikakor, vätskebälte, löparryggsäck och annat. Jag vet inte, kanske får bli något av det där också, men blir det använt? Om jag inte använder det hemma i Sverige, blir det använt utomlands då? Och även om det blir det, är det lönt att shoppa på sig en massa som kanske inte blir använt när jag kommer hem? Inte lätt det här, lättare med luff i Thailand! :-)

4 kommentarer:

 1. Du glömde ryssfemmorna :D

  SvaraRadera
 2. Näe, mitt stalltips är att om du inte använder/använt det i Sverige så kommer/bör du inte göra det i Portugal heller. Aldrig bra att införa för mycket nyheter på en gång för snabbt (hängde du med där?) Plåster, flera par skor, nån form av vätskesystem om du tror du kommer springa länge, proteinpulvret om du vill opti-maxa återhämtningen mellan passen,
  Resorb (om det blir för mkt av nåt och för lite av nåt). Sist men inte minst; ta med dig en utskrift av senaste månadernas träningsdagbok, så att du inte gör Portugal till en orgie i overload. Det är jätteinterätt tid att bli skadad i mars/april. Ses imorgon.

  SvaraRadera
 3. Ha det bra i Portugal. Är det Springtime som sponsrat eftersom så många bloggare åker?

  SvaraRadera
 4. Trevlig resa!Själv drar jag västerut om en vecka. :-)

  SvaraRadera