onsdag 31 mars 2010

Mycket lopp på gång i april

Imorgon är det 1 april och det är inget skämt! En stor vårmånad, inte minst när det gäller antalet löptävlingar av olika slag som går av stapeln i april. Det är en salig blandning av terränglopp, landsvägslopp, marathon, ultralopp och även utländska lopp är intressanta för en del av oss. Att planera in ett lopp på sin veckoresa eller weekendtripp är ingen dum idé. Själv passar jag på att förlänga en weekend och Boston Marathon med några dagar i New York.

8 kommentarer:

 1. Lycka till.
  Hoppas att du får bättre väder än jag hade när jag var i NYC helgen innan Boston Marathon för ett par år sedan. Drygt 100 mm regn på en dag kom det. Då var jag glad att jag inte skulle springa i Boston dagen efter.

  SvaraRadera
 2. Uschiamej! Jag gillar inte regn och hoppas verkligen på bra väder!

  SvaraRadera
 3. Jag passar på och kör NYC i blrjan på maj istället. Så du får gärna scouta bra ställen för köpa skor, Paragon Sports är det enda jag vet...

  SvaraRadera
 4. Fick tips om att springa Bryssel halv maraton i oktober.
  Känns ändå bra att jag besöker stan i slutet av maj :)
  I år är mitt mål Sthlm halv maraton.
  Kanske jag borde tävla mer än 4 -5 ggr/år.
  Vad tror du?

  SvaraRadera
 5. Dunceor: Ska försöka hitta lite kul sportaffärer i NY, även om vi kanske är mätta på det efter Boston.

  miqloh: jag brukar inte springa så många lopp per år, kanske 2-4 lopp/år. Men jag tror det är bra träning att springa lopp.

  SvaraRadera
 6. Ja, Boston är betydligt bättre på löparskobutiker. Kan rekommenderar löparbutiken på Boylston street, Marathon sports heter den och ligger typ där man går i mål på maran. Bra utbud och duktiga medarbetare.

  SvaraRadera
 7. Har inte Bill Rodgers en löparbutik i Boston?
  Annars gillade jag Paragon Sports. Kändes som en "riktig sportbutik" och inte de "klädaffärer med sportinriktning" som de ganska ofta är. Men mycket större än de flesta andra "riktiga sportbutiker", minst tre plan.

  SvaraRadera
 8. Wow, det låter som vi har och göra med sportbutiker i Boston, kul! Och Jonas, jag håller med dig om din beskrivning på många så kallade sportaffärer, de tenderar att bli klädaffärer med sportinslag.

  SvaraRadera