fredag 19 mars 2010

1 månad kvar till Boston Marathon

Idag fick jag ett mail från Boston Marathon som berättade att det idag är en månad kvar till den stora dagen. En månad, eller drygt fyra veckor, eller 31 dagar. Det börjar närma sig.

Imorgon åker jag hem från Portugal. Jag ska nog ta det lite lugnt ett par dagar innan jag fortsätter träna, men jag har ingen spikad plan på hur jag ska träna sista månaden. Men det blir nog långpass och kvalitet i 2-3 veckor innan jag börjar ta det lugnare nån vecka in i april.

Det känns ändå ganska bra att det bara är en månad kvar. Hade det varit 3 månader kvar kanske det hade blivit svårare med motivationen. Nu borde ju inte ens jag kunna misslyckas med motivationen, tycker jag. Så häng med sista månaden och peppa mig till mitt mål!

Tjohoo! Jag har kvalat in till Boston Marathon!

5 kommentarer:

 1. Jag kommer att följa dina förberedelser med stort intresse. Hoppas att du får den bästa uppladdning man kan tänka sig!

  SvaraRadera
 2. "Det känns ändå ganska bra att det bara är en månad kvar. Hade det varit 3 månader kvar kanske det hade blivit svårare med motivationen."

  Frågan jag ställer mig när jag läser dom raderna är: Är löpning allmänhet och Boston i synnerhet något du verkligen vill?

  SvaraRadera
 3. Klart vi hänger på! Tror på dig :)

  SvaraRadera
 4. Kul att ni hänger med!

  Niklas P: Jag tycker inte det är så konstigt att det är lättare att motivera sig till hård träning när målet ligger nära i tiden jämfört med om det ligger längre fram i tiden.

  SvaraRadera
 5. Du kommer krossa i Boston. Vi syns i Stockholm i vår!

  SvaraRadera