söndag 14 mars 2010

Ny vecka, nytt folk

Jaha, så har då lite bloggare lämnat Portugal för skidor i Italien eller hemresa till Sverige. Men några tappra är vi som stannade kvar här nere och tillsammans med ett gäng nya bleka svenskar kom solen och nästan värmen också, men bara nästan.

Vad ska hända i veckan då? Ja, det blir inte så mycket långa långsamma pass som förra veckan. Kanske att det blir något annat istället, vi får vänta och se. Jag känner att vaderna börjar göra sig påminda och jag har fått lite massage av en naprapat som passade på att knäcka saker och ting rätt när hon ändå höll på. Hon avrådde mig också från att springa på stranden, och det gör inget. Springa på sneda stranden hoppar jag gärna över.

Team Stockholm Marathon är här nere denna veckan också och igår kom också Anders Szalkai som håller lite i detta. Anders ska också ha en föreläsning senare i veckan. Jag har för mig att jag läst någonstans att alla grupper som TSM har hemma även skulle finnas här nere, men så var det tydligen inte. Enligt Anders så var det ingen från 3-timmarsgruppen som är här nere, så där sket det sig. Jag får väl hitta någon annan grupp, vi får vänta och se.

3 kommentarer:

 1. "Tappra" som är kvar.. ;)

  Vi stackars satar som fick åka hem alltså. Men menar du att det inte finns några som springer snabbare än dig alltså, haha då kan du ju äga :D

  SvaraRadera
 2. Lyllos dig som fick en vecka till! Men Cervinia funkar det med ;-)

  SvaraRadera
 3. Miranda: Jag äger nog inte så mycket. Men de som är bättre tränar ju själva. Lite jobbigt att hänga på de som gör maran under 2,30...

  Petra: Cervinia låter inte alls dåligt! Hälsa!

  SvaraRadera