måndag 15 mars 2010

Tidningen Marathon & Löpning

Samma dag som jag åkte till Portugal hittade jag en ny tidning på Pressbyrån, Löpning & Marathon. Den är tjockare än en vanlig tidning och är inte lika fullproppad med annonser som andra tidningar kan vara, men lite dyrare. Jag vet inte om det är en engångstidning eller en tidning som ska komma frekvent framöver. De kanske testar med ett nummer och fortsätter om den säljer, vad vet jag.

Tidningen går igenom en massa olika faser inför ett marathonlopp, som till exempel utrustning, träning, kost, uppladdning, med mera. Jag måste erkänna att jag inte har lusläst den från pärm till pärm, men har ändå skummat igenom en stor del av tidningen. Det kanske inte är så mycket som är nytt för mig, men det ser jag egentligen som ganska positivt. Det kan ju innebära att jag har ganska bra koll själv. Men jag tycker ändå att det är kul att bläddra igenom en tidning som pratar mycket om ett mål vi många har gemensamt, springa marathon. Så vill ni få lite tips, eller känna att ni har koll på läget eller bara inspireras lite så kanske tidningen är nåt för dig.

Tidningen Marathon & Löpning

4 kommentarer:

 1. Känns som det blivit lite för många tidningar nu på senaste tiden. Fast specialiserade tidningar är bra iofs

  SvaraRadera
 2. Jag håller egentligen med dig. Och jag tror det är lika inom alla områden. Pressbyråerna måste nog bygga ut för att få plats med allt. Men samtidigt som det finns många tidningar inom samma område är det svårt att hitta någon man är riktigt nöjd med, tyvärr.

  SvaraRadera
 3. Vi får la starta "Hänt i träningsbloggvärlden" snart :) konkurrera med Blossom och Runners etc. alla träningsbloggare skriver en artikel av sitt favo inlägg / varannan vecka :)

  SvaraRadera
 4. Jag gillade den där maratonguiden, men saknade några reportage med lite mer personlig touch och närvaro, typ en nybörjare som berättar om sin första mara eller liknande.

  SvaraRadera