måndag 22 mars 2010

Första passet hemma igen

Jag hade egentligen tänkt ta det lite lugnt ett par dagar till efter träningslägret i Portugal, men när Sara skulle till gymmet idag kunde jag väl lika gärna hänga med. Precis som förr ställda jag mig på löpbandet, men idag lite mer ovan än tidigare. Jag glömde till exempel handduken till löpbandet.

Det blev en halvtimmes löpning med start i 5,00 fart och slut på 3,45 fart. Det kändes lika jobbigt i början på 5,00 fart som i slutet på 3,45 fart. Men det får duga för att vara planerad vilodag. Jag till och med stretchade efter dagens träning.

Jag till och med stretchade efter dagens lilla träning!

Precis efter träningen så slog det mig vilken skillnad det är mellan att träna hemma och på träningsläger. När jag tränar hemma (som vanligt alltså) så är det soffan och det dagliga som tar över efter träningen. På träningsläger kan jag också vara trött efter träningen men trots det så tänker jag nästan direkt på nästa träning. Jag undrar varför. Kanske har jag inte så mycket annat för mig på träningsläger, det mesta är träningsrelaterat.

5 kommentarer:

 1. Miljöombytet ger inspiration och att umgås med andra med fokus på träningen och lägret.

  Vet inte hur du har det hemma om du tränar ensam?

  /mikael

  SvaraRadera
 2. Sprang sjalv igar mandag pa bandet 3 minuters intervaller. Sjukt trakigt och mycket jobbigare an all traning forra veckan aven fast tempot inte var lika hogt. Det var verkligen svart att motivera mig att sta ut efter en valdigt trevlig vecka i Portugal.

  Du far smalla upp post-it lappar med ditt mal med maran i Boston i hela lagenheten sa du standigt paminns. Det ar inte langt kvar!

  SvaraRadera
 3. Mikael: Tränar mest själv.

  Daniel: Härligt med 3-minutare, eller kanske inte. Ska försöka hålla lågan uppe. Skicka gärna ett mail till mig, på snabbafotter@gmail.com eller på FD-mailen du fick, så får jag din mail-adress.

  SvaraRadera
 4. Det höll på att bli adept-misshandel idag när jag berättade för coachen att jag kört 6x6min tröskel. Man ska tydligen ha lätt vecka efter löpningsmassakern i Portugal. Men ditt pass lät ganska snällt ändå. Det var nog bara bra för benen :-)

  SvaraRadera
 5. Jaa jag kan tänka mig att man på träningslägret blir rätt påverkad av att alla runtomkring pratar träning och så! :)

  SvaraRadera