lördag 13 februari 2010

Ultralångpass

Idag, just nu, kör ett gäng löpare med MarathonMia i spetsen ett långpass i Stockholm, som för en del blir ett ultralångpass. Jag måste erkänna att jag är lite avis att jag inte är med, trots att det säkert joggas fram i snömodd som egentligen inte är min grej.

Men jag tycker de gör en cool grej och trots att jag inte är med inspireras jag lite av det. De ska springa alla gator på Kungsholmen. Jag har funderat lite över hur träningen kommer att bli på träningslägret i Monte Gordo och vilken typ av pass jag kommer vilja vara med på. Med tanke på det pass som körs i Stockholm idag kanske jag får överväga att hänga med Rune Larsson på hans långa långpass. Jag tror inte det kommer slita för mycket på kroppen inför Boston Marathon, en "vältränad" grabb som jag fixar väl det?

9 kommentarer:

 1. Klart du gör! Vi tror på dig alla gånger - om du tror på dig, och det gör du, annars hade du inte anmät dig!

  SvaraRadera
 2. Klart du ska köra med Rune. Vad jag har förstått så är väl hans ultrapass knappast slitandepå det sättet. hans filosofi är ju att alla kan springa minst 5 mil om man bara tar det lugnt. Det är min dröm, att åka till portugal och få springa med Rune

  SvaraRadera
 3. s.t.s: Snälla ord och visst måste jag försöka leva upp till mina egna förhoppningar.

  mina: Oj, jag hoppas verkligen du får möjlighet att springa med Rune snart. Drömmar ska man försöka uppfylla! Att hans långpass inte sliter är ju bra, men ger det lika mycket om det går så lugnt?

  SvaraRadera
 4. Kom igen, det är ju såklart! Vi joggar fram i vackra Portugal sakta men säker i fem mil, vem kan säga nej till sånt??! :D

  SvaraRadera
 5. Enligt Rune, och andra gamla rävar som KG Nyström, ger det väl minst lika mycket. Enligt oss andra ger det kanske nåt annat än de pass som går fort.

  SvaraRadera
 6. Är helt övertygad om att du grejar det lätt som en plätt! Och ni borde ju slippa snömodden. ;-)

  SvaraRadera
 7. Klart vi grejar fem mil! Här ska byggas mitokondrier och njutas under solen ;-) I bästa möjliga sällskap!

  SvaraRadera
 8. du som springer 10 mil lär ju inte ha problem med 5 mil. det jag vet att du funderar över är ju hur ditt löpsteg påverkas av att harva runt i långsamtempo, såsom det blev efter trollhättan...

  SvaraRadera
 9. Precis Sara. Jag är inte orolig att jag inte hänger med på träningarna i Portugal, snarare om det finns en risk att för långa och långsamma pass kan påverka kommande maror negativt. Men jag tror det är lugnt, långpass är bra och jag har ganska lång tid fram till maran.

  SvaraRadera