tisdag 2 februari 2010

10 dagar kvar!!

Idag är det 10 dagar kvar till det som kanske mest av allt får mig framför TV´n. Idag är det 10 dagar kvar till tusentals idrottare hoppas få betalt för sitt slit. Idag är det 10 dagar kvar till OS i Vancouver.

När det är OS så visas mer av de idrotter på TV som inte brukar få så mycket sändningstid och jag tittar också mer på dessa grenar. Det finns också de som får delta fast de kanske inte riktigt håller den klass som deras medtävlande gör. Vem minns inte Eddie the eagle?

När det är OS och jag ser idrottarnas prestationer smittas jag också till att träna mer för att uppnå mina egna mål. Och även om träningen går bra nu och motivationen finns där, så kommer jag motiveras ännu mer under OS och kanske kan jag till och med se tiden som OS pågår som mitt eget lilla träningsläger.

Om 10 dagar har många köpt ny TV. Om 10 dagar riktas världens ögon mot Vancouver. Om 10 dagar börjar OS.

5 kommentarer:

 1. Den gode Eddie! Underbara minnen.

  Men ännu mer minns jag australienaren som var exakt lika dålig som Örnen men som tog guld på shorttrack enbart för att han var så långsam. Så långsam att han inte ingick i klungan som heat efter heat vurpade och vurpade och lät den evigt förvånade australienaren glida i mål som kvalificerad för nästa heat och nästa och till slut som guldmedaljör.

  Det måste vara OS märkligaste historia någonsin.

  SvaraRadera
 2. ha ha, jag kommer också ihåg den killen. Så härligt att se det på TV så här i efterhand. Kan ju hoppas att SVT visar det nu under OS. Jag får kanske ringa André.

  SvaraRadera
 3. Eller den mörkhyade kille som var rädd för sitt liv varje gå han ställde sig på startlinjen i de alpina grenarna.

  SvaraRadera
 4. Just det. Det var slalom som han plogade sig igenom. Han var väl vid tredje porten när vinnaren var i mål.

  Och så var det simmaren som höll på att drunkna på 100 fritt...

  SvaraRadera
 5. haha....och simmaren var för söt:) och snowboardtjejen från Brasilien? som också tog sig från heat till heat bara för att hon var så långsam att hon inte stördes av att dom andra ramlade;)

  Kram och hoppas du får många sköna timmar i tv-soffan:)

  SvaraRadera