måndag 15 februari 2010

Mina mål i siffror

Jag skrev i ett tidigare inlägg ikväll att jag efterfrågade löparbloggar som inte bara tränar för att må bra utan också vill nå specifika resultat. Och som jag skrev så kan jag också bli bättre på det, så nu är det alltså dags.

Mitt största mål framöver är Boston Marathon i april och sen kommer maran i Stockholm lite senare av bara farten. Jag har tidigare gjort 2.57 och det känns fånigt att sikta på 3 timmar (eftersom jag då skulle kunna göra under 3 timmar men precis missa pers). Därför är mitt mål att göra 2.55 i antingen Boston eller Stockholm.

Bekräftelsen till Boston Marathon

När det gäller halvmarathon så är mitt mål inte lika viktigt, men jag skulle vilja göra 1.20 på Göteborgsvarvet (eller annan halvmara). Jag har gjort 1.22 mer än en gång, men skulle vilja kliva under 1.20.

Mina mål finns nu också till höger i bloggen. Någon mer som har specifika tidsmål ni vill nå, eller längdmål om det handlar om tidslopp inom ultralöpning?

10 kommentarer:

 1. Satsar på "ta mig runt målet"... Så det blir gbg varvet för dig med. Nice! Där satsar jag däremot ilte mer på tid - eller iaf bättre än förra året, för då hade jag feber när jag sprang (vet att man inte ska...) och tre år sedan när mitt knä var supertejpat (ajajaj..)

  SvaraRadera
 2. Wow, det var inga dåliga mål! Kul att se din bekräftelse i bild :)

  SvaraRadera
 3. 3:15 på maran men främst att göra ett jämnare lopp i år (PB=3:23). Halvmaran sub 90. Milen: först sub 42min, sedan sub 40.

  SvaraRadera
 4. Har faktiskt nyss lagt upp mina mål för i år. Det ligger dock på en helt annan nivå än dig, men än dock ett mål som kan få mig att göra det där lilla extra. Milen sub 48 och som längdmål (på träning) har jag några delmål som jag hoppas kunna bocka av ganska lätt. Har nämligen bara sprungit 1 mil som längst, så delmål 1 är 12 km, delmål 2, 15 och det slutliga målet är 20 km
  Det borde jag väl an klara med lite träning!

  SvaraRadera
 5. Är det inte bättre att du har 1.19 som målsättning?
  /Berne Forzelius - som för tillfället famlar mållös i träningsmörkret.

  SvaraRadera
 6. Heja Berne! ;)

  Mitt mål är att "springa" 10 mil. Fast jag vet inte när... och ett marathon i terräng.

  SvaraRadera
 7. Tack för att du delar med dig av dina mål. Alltid kul att veta vad den man läser om siktar mot och tränar för.

  Kör hårt!

  SvaraRadera
 8. Härligt att se att några gillar att jag siktar mot bestämda mål. Tycker också det är kul att följa andra med specifika mål, oavsett nivå.

  Till anonyma Berne: Nja, 1.19 vet jag inte, snarare 1.18.24 om jag inte minns helt fel! :-)

  SvaraRadera
 9. Jag kör stenhårt mot mina mål. Är nog den största motivationen. Gäller att hitta nåt annat som motiverar den dagen kroppen inte orkar pushas lika hårt. Men det ska nog inte vara några problem :)

  SvaraRadera
 10. Mål 2010:
  Sub40 på milen,
  sen gärna pers på LL30 dvs under 2:26.

  SvaraRadera