torsdag 18 februari 2010

Test av jacka från CRAFT

Löparjackor har jag haft några stycken genom åren. De flesta har varit ganska bra, men har ibland olika syfte. Någon kan ha lite värmefoder för vinterträning och andra kan vara ganska tunna för sommarträning. Men oavsett vilket, ska de naturligtvis vara sköna att ha på sig.

Jag har en mörkblå tunn löparjacka från CRAFT. Än så länge har jag bara använt den med underställströja och ibland också med mellanlagerströja. Jag ser fram emot att få använda den med lite mindre kläder under, men då får snön försvinna först.

Vinterlöpning i löparjacka från CRAFT

Jag gillar min jacka, den är så lätt och följsam och jag känner mig som en duktig löpare när jag har den på mig. Färgen passar mig bra om det nu ska ha betydelse, men det har det väl. Självklart ska man känna sig glad och nöjd med den utrustning man använder.

Går man in i en sportaffär och tittar efter löparjackor från CRAFT, finns det en mängd olika varianter. Jag har inte kollat detta närmare, men jag undrar ändå lite vad som kan skilja mellan dem och jag gissar att även priset skiljer sig åt. Men jag vill inte byta min jacka mot någon annan, jag är nöjd!

De andra bloggarna som också testar CRAFT-kläder är:
Träningsglädje
Upp och hoppa
River springer
Karin Tri
Spark i baken

2 kommentarer:

  1. Jag har testat ett par jackor av Craft och det är det enda jag inte trivs med av vad de har gjort. Deras tröjor och byxor är kanon men de två jackor jag har testat har suttit konstigt och inte alls bekvämt.
    Jag hittade en tunn Tierra jacka på rea på Naturkompaniet för 500kr som är riktigt KANON och helt underbar. Rekommenderas varmt.

    SvaraRadera
  2. Intressant. Kan undra om vi har provat olika jackor från CRAFT eller om smaken helt enkelt är olika? Jag har ju inte heller varit missnöjd med de jackorna jag har haft från Asics, så det känns som de flesta borde kunna ha okej jackor.

    SvaraRadera