lördag 13 juni 2009

Varför är sommarträning så svårt?

Nu går viloperioden efter maran mot sitt slut. Vi är på väg hem och på måndag är allt som vanligt igen med jobb och alldeles för många timmar hemifrån.

Men det är också sommar, om nu vädret tillåter det, och det borde alltså vara perfekt att träna utomhus i alla möjliga miljöer. Har man dessutom semester så finns det ju alla möjligheter till mycket träning. Men trots att det är sommar och jag kanske har semester nån vecka så brukar jag vara skitdålig på att träna under sommaren. Varför då kan man undra. Ja, det finns ju så mycket annat kul man ska göra och hinna med på sommaren när man är ledig, så det blir bara inte av. Jag vet att detta är dåliga ursäkter men ändå så har det varit likadant i många år. I år, igen, ska jag försöka träna lite bättre trots att det är sommar, fest och kanske till och med semester. Sara tjatar jätteduktigt på mig att vi ska träna tillsammans i sommar, löparpolarn har tyckt i många år att jag ska träna på i ett år och se vad som händer och nu när jag till och med har en träningsblogg så kanske alla pusselbitar tillsammans kan göra att jag tränar under sommaren.

Häng med och motivera mig för jag behöver all hjälp jag kan få!

Jag gillar sommaren men tränar för dåligt!

3 kommentarer:

 1. Det här kanske inte motiverar dig att träna mer, men ibland tror jag faktiskt att det är bra tt man inte tränar lika mycket på sommaren... Det gör att kroppen återhämtar sig och åtminstone jag blir sugen på att komma igång med träningen till hösten. Dessutom tycker jag att man rör sig mer i vardagen på sommaren. Cyklar till havet, åker inlines, tar långa promenader, badar och spelar kanske lite fotboll med kompisarna. Ingen träning man alltid blir så himla svettig och trött av, men roligt och kravlöst. Njuta av sommaren och lite mindre träning är mitt tips :)

  SvaraRadera
 2. Härmed utmanar jag dig på 10 km löpning i samband med Prinsen minne den 15 augusti. Motivation nog?

  SvaraRadera
 3. Du får fixa ett camp Halmstad så tar jag med mig min prins ner för träning, middagar och drinkdrickande! Man kan ju få ihop alla bitar om man bara vill!

  Det ser för övrigt ut som ni haft en alldeles fantastisk resa!

  Kram S

  SvaraRadera