torsdag 25 juni 2009

Trollhättans 12 timmars

Nu har det hänt, och jag vet inte om jag ska vara glad eller bli rädd. Jag har frågat om jag får vara med på Trollhättans 12-timmars i helgen. Jag vet att det är idiotiskt och jag tycker det nog egentligen själv. Eller som pappa brukar säga, " det underlättar om man är lite knäpp"! Alltså borde det inte vara några problem!

Sara ska ju ändå dit och antingen kunde jag vara kvar hemma och lapa sol på balkongen eller på stranden, eller följa med och titta. Men att följa med och titta hade aldrig funkat eftersom de har bestämt att de stackarna ska springa på natten. Synd att jetlaggen har lagt sig. Och eftersom vi bor i Halmstad kommer det finnas gott om dagar att sola och slappa på. Så jag tänkte att jag kanske lika gärna kan vara med. Jag kan ju alltid ta det som ett sent långpass på kvällen och sen sova. Långpass ska man väl ändå göra och det brukar jag ju vara dålig på.

Jag vilar mig gärna i form, hoppas det funkar den här gången med!

Men, när jag väl är där så är jag rädd att det blir som vanligt. Att hur förberedelserna än har varit börjar man tänka i tider och resultat. Det vill jag egentligen inte göra den här gången. En mara vill jag göra bra resultat på, men det viktigaste den här gången är nog nästan att sviterna inte blir för stora på fötterna och resten av kroppen. Jag har ju ändå en utmaning i slutet av sommaren som jag måste kunna träna till.

Är det fler bloggare som är tokiga nog att tillbringa en helg springandes i Trollhättan mitt i sommaren? Jag ska förresten tillbaka till Trollhättan söndagen den 19 juli. Då är det Fallens Dagar och jag har skjutit deras fyrverkeri i många år nu och ska göra så även i år.

5 kommentarer:

 1. Mouhhaaaaa!! Heja Grabben!

  SvaraRadera
 2. Du förresten - hade inte du en "sämre" miltid i förhållande till maratiden? Rune Larsson har haft en del utläggningar om detta, att många maratonlöpare fysiologiskt är bättre ultralöpare. You might just be the one! :-)

  SvaraRadera
 3. Åh, vad roligt! Ska bli kul att se vad du tyckte om det. Jag tror att du kommer släppa tankarna på tid o prestation efter några timmar, och bara fokusera på att fortsätta. :) Jag håller alla tummar för er som ska vara med!

  SvaraRadera
 4. MaddeJ: Om det blir roligt eller inte, det vet jag faktiskt inte. Vi får se, det är nog allt jag kan säga. :-)

  Fredrika: Nja, jag vet inte hur mina olika pers är i förhållande till varandra. Maratiden gjorde jag i bra maraväder, så den kanske är bättre än de andra. Och sen har jag ingen aning om vad en bra 12-timmarsdistans är för mig heller. Men du kanske kan berätta sen när jag har ett resultat?

  SvaraRadera
 5. River ska dit! Men det vet du ju redan :P Syns på ett par timmar!

  SvaraRadera