söndag 16 augusti 2009

VM i friidrott, näst bäst för motivationen

Ingen har väl missat att VM i friidrott har börjat. Egentligen borde man ta semester alla VM-dagar och tajma in sånt man måste göra, typ handla mat och kanske träna, när det inte är TV-sändning från VM. Tyvärr har jag det inte så, jag sittar framför TVn nu, men jobbar imorgon och resten av veckan, inte bra!

Men jag ska göra det bästa av det och försöka se så mycket som möjligt. För VM i friidrott är ju det näst bästa för motivationen, bara slagen av TV sändningar från friidrotten från OS.

5 kommentarer:

 1. Ja och 10 000metersloppet igår var inte kul att missa för att man var ute och trösklade själv. Verkar varit ett grymt lopp.
  Men egen träning går förstås före livesända evenemang. Nu finns ju SVT play dessutom.

  Vilka föredrar du föresten, SVT eller TV4?
  Jag måste säga att jag gillar Jakob Hård och faktiskt även Jonas Karlsson men TV4 experten Juhlin är för mig stråt vassare än Gärderud även om båda är bra.

  SvaraRadera
 2. Ja, 10000-metersloppet igår var inte att leka med. Har nog svårt att sätta egen träning före VM denna veckan (och tyvärr missar jag hela kommande lördagen pga fyrverkeri-SM).

  Mnja, just nu är det svårt att säga vilken kanal man ska se på. Nu när SVT och TV4 blandar dagarna så kollar jag en del på Eurosport. Men sen har vi ju reklam på vissa kanaler också, ibland bra, ibland inte.

  SvaraRadera
 3. Hade tänkt att springa hemma på löpbandet, till 10 000 metersfinalen. Men det satte maken stopp för genom att inte komma hem i tid;) Sedan ville jag ju se resten också, så det blev ett sent och kort pass ute i mörkret. Men hur kan man göra nionde km på 2.35... Det är ju så sjukt fort...

  SvaraRadera
 4. Dom springer verklingen SJUK fort och när vinnaren dessutom ser helt oberörd ut kan man inte annat än häpna! Jag håller helt med dig när det gäller friidrott på TV. Det är en riktigt motivationshöjare MEN jag och även Daniel har så jäkla svårt för hon Marie på SVT som bara vill få sina intervjuoffer att gråta. Jonas Karlsson hör dessvärre också till skaran som jag helst velat slippa.

  SvaraRadera
 5. hallå?? det är jäkligt tomt på den här bloggen. har du inte sprungit sedan... ja, sedan när?? (gax-löpningen räknas inte) skärpning för fan. du ska springa lopp på lördag och din konkurrent springer ifrån dig as we speak!

  SvaraRadera