tisdag 25 augusti 2009

Ingen jävla modeblogg!

Det har varit lite dåligt med bilder här på bloggen den senaste tiden och det är egentligen tråkigt. Det sägs ju att en blogg blir roligare med bilder. Anledningarna är kanske många, men framförallt är det lätt att glömma om man inte tränar med kameran i handen. När Sara är med så tänker hon alltid på såna detaljer. Och tydligen har vi inte tränat tillsammans så mycket på sista tiden.

Igår när jag skulle ut på mitt intervallpass undrade Sara snällt om hon skulle ta kort på mig när jag stod ombytt vid ytterdörren. Det tog ungefär ingen tid alls att tänka och säga "nej, inte idag". Anledningen var att Sara precis visat en annan blogg, som också kallar sig träningsblogg. Inlägget i den bloggen var att bloggförfattaren mitt i träningspasset började filma sig själv och berätta vilket märke och färg hon hade på olika plagg, uppifrån och ner eller tvärtom. Jag tror i och för sig att hon missade vissa plagg, kanske medvetet för att de plaggen hade fel märke, jag vet inte. Med detta i färskt minne var det lätt att låta bli klädbilder i blogginlägget. Som Rosenblom säger, det här är ingen jävla modeblogg!

Så om ni förväntar er en massa videosnuttar där jag berättar om vilka märken mina kläder har, då måste jag göra er besvikna. Det överlåter jag till de som tycker det är väsentligt på en träningsblogg. Eller är det så att de som tycker det är väsentligt egentligen har en modeblogg, men råkar träna ibland?

10 kommentarer:

 1. Låter bra. Jag är mer intresserad av avstånd och tider, än om du har en craft eller nike-tröja. Skor däremot kan vara intressanta, eftersom de spelar ganska stor roll för löpningen, men just träningskläder är tämligen ointressanta.

  SvaraRadera
 2. men du tycker ju att sådant är väsentligt. varför finns det bara asics i din skogarderob?

  och så tycker jag att du säger emot dig själv. Jag - om någon - vet hur fåfäng du är när det gäller kläder och träningskläder är inget undantag. Så du, gör om - gör rätt!

  SvaraRadera
 3. Medeldist: Jag håller med dig, löparskor är en annan sak.

  Puma: Träningsskor är en annan sak, mer väsentligt. Och bara för att jag själv tycker det är kul med träningskläder behöver jag inte lägga ut film på mig själv från topp till tå.

  SvaraRadera
 4. Håller med, vilka märken man har spelar väl ingen roll så länge funktionen i funktionsplaggen finns där :)

  SvaraRadera
 5. Håller med dig helt. Jag behöver inte veta vad det är för kläder folk tränar i. Jag vill bara veta vad de tränat och om jag kan snappa upp något från det. Men intressena är olika.

  SvaraRadera
 6. Blir verkligen en blogg roligare med bilder?

  Puma: Fåfänga är ett annat kapitel...

  SvaraRadera
 7. Håller också med; men visst kan det vara kul med lite bilder i bloggen, men märken osv. känns inte som det man tittar efter; däremot kanske nåt som utmärker passet i bildformat. Där tycker jag att vi alla har en del att lära av din Sara. Hoppas att det är ok att jag länkar till din blog :)

  SvaraRadera
 8. Du behöver inte visa bilder på dina kläder och skor för vi vet att du har Asics från topp till tå :) Lycka till på loppet!!

  SvaraRadera
 9. När nu uttrycket figurerat här och på ett par andra ställen känner jag att det kanske är läge för en förklaring till uttrycket. Jag är inte helt säker på att det når ut med önskvärd tydlighet.

  Läs mer hos mig.

  SvaraRadera
 10. För mig får du springa i vilka kläder du vill. Ifall du undrade ;)

  SvaraRadera