onsdag 29 juli 2009

Morgonjogg, jo det är sant, nästan

Jo, det har faktiskt hänt, jag har nästan morgonjoggat. Det blev i och för sig fram på förmiddagen, men ändå. Jag ville äta något innan jag stack ut och fastnade i nattens mailskörd från restan av världen. Så, nej, tyvärr, jag har inte semester!

Eftersom det blev förmiddag så hade både jag och kroppen vaknat när jag stack ut. Solen skiner såklart och det var lite varmare än vad jag trodde. I alla fall rann svetten på ganska bra när jag kom hem. Det gick inte jättefort men samtidigt har jag svårt att springa tillräckligt sakta när jag springer själv, så det var nog ganska bra fart för att att vara morgon/förmiddagsjogg.

Tyvärr blev det ingen bild idag heller. Jag är bra på att glömma kameran och egentligen är det skönt att slippa ha den med också. Fotografen Sara som brukar ha kamera med sig har åkt på semester utan mig. Hoppas vi kan åka på semester tillsammans när jag får semester, då kan det blir träningsbilder, om vi tränar på semestern förstås.

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det är skitjobbigt att träna på tom mage och gör det aldrig eller det har väl hänt. Jag förstår bara inte hur man orkar att springa utan mat i kroppen. Fast det kanske är en vanesak. Ska ni springa prinsens minne den 15 aug?

    SvaraRadera
  2. Anna: Nä, jag äter nog gärna något, lite räcker, eller bara dricka eller nåt iaf. Jag vet inte om prinsens minne, vet inte om vi är hemma då.

    SvaraRadera