fredag 29 maj 2009

Sista dagen och kvällen innan maran

Igår var en vanlig jobbdag och sen tågåkande upp till Stockholm. Alltså ingen träning, men med mig på resan fanns extra mat och sportdryck ständigt vid min sida. Sara hade tänkt på min laddning och tagit med extra mackor och bananer. Väl framme var det enda som påminde om maran de vimplar som hänger utmed vägarna i stan, men det är också ett klassiskt och välkänt tecken på att maran är på gång.

Idag har jag inte gjort så mycket, samtidigt som jag hunnit träffa kompisar i Stockholm, både planerade och spontana. (Tänk att man kan springa på kompisar oplanerat i den här stora stan bland så mycket folk). Jag har också hämtat ut nummerlappen och pratat med en fyrverkerikollega som också ska springa.

Och så har jag ätit, ätit och ätit. Druckit en del också, men inget alkoholhaltigt, inte idag, jag lovar. Till skillnad från Sara som laddar upp inför maran med vin. Kanske, kanske kan jag få lite vin eller en drink imorgon kväll utan att somna med glaset i handen, vi får se.

En drink imorgon efter maran hade varit kanon!

3 kommentarer:

 1. kom ut till Saltis efter maran imorgon så får du en drink på bryggan vid vattnet, i fåtöljerna på balkongen eller i loungesoffan på altanen. bara att välja och vraka. men antar att förslaget inte lockar?? :-p

  /din snälla tjej sara

  SvaraRadera
 2. Lycka till. Och vilken fin bild. Nu är det bara att köra!

  SvaraRadera
 3. Ja, jag ska köra, eller i alla fall försöka. Lycka till själv idag!

  Drinkarna lockar nu innan loppet, får se efteråt. Kanske får skjuta upp dom till imorrn.

  SvaraRadera