torsdag 21 maj 2009

Lugn distans på Galgberget

Dagens lugna distans tillsammans med Sara var det första löppasset efter Göteborgsvarvet. Det blev alltså 4 dagar utan löpning och det kanske behövdes för både vaderna och rösten/hostan har blivit bättre. Vi sprang bort utmed Nissan till Örjans vall (där HBK spelar sina hemmamatcher) och sen vek vi av upp till Galgberget och de slingorna som finns där. Galgberget i Halmstad är ett klassiskt motionsområde mitt inne i stan, där man på vissa ställen får en fin utsikt över Halmstad och havet.

Löpningen kändes lugn och skön och jag sprang i mina nya Asics 3000. Jag har tänkt på dessa dojjor sen Berlinmaran i höstas och nu har jag äntligen utökat skoparken med dem. Självklart skulle jag ju skriva att de var bra även om de bara var okej, men jag tycker nog faktiskt att de känns ganska bra. De är mer sko än DS Trainer (tror jag, för DS Trainer har en förmåga att bara bli tyngre och tyngre) men de känns också smidigare och lättare än Kayano och Nimbus. Så ja, jag är nöjd med mina Asics 3000.

Lugnt pass i klassisk Asicsuniform

Väl hemma igen var det dags för en välbehövlig stretching. Vi, eller i alla fall jag, gör det för dåligt och för sällan men idag behövdes det verkligen för baksidan av låren. Jag ska försöka bli bättre med stretchingen sista veckan och på tisdag har jag också en massage inbokad.

2 kommentarer:

  1. Åh var rädd om lårens baksidor! De är inte att leka med kan jag intyga efter att ha åkt på en bristning. Inte kul...
    Är nu snart två månader utan löpning, trodde aldrig att jag skulle sakna intervallpassen så mycket ... : )

    SvaraRadera
  2. Hmm, inte för att jag skulle sakna några intervallpass, men det låter ju inte kul!

    Tänk att man alltid förutsätter att kroppen ska tåla den ena påfrestningen efter den andra. Och när nåt händer så klagar man, trots att man kanske inte varit så snäll mot den. I alla fall mina egna erfaenheter :-(

    SvaraRadera