tisdag 6 oktober 2009

Boston nästa?

Nu har det hänt! Eller jag har i alla fall försökt få saker att hända. Jag har anmält mitt intresse att få springa Boston Marathon nästa år. Tyvärr tar det ett tag innan man får reda på om man fick en plats eller inte. Boston är inte som andra lopp som inte har någon tidsbegränsning eller maxtid på 6 timmar. Det är "värre" än så, man måste ha gjort vissa tider för att kvalificera sig till att få vara med. Och det kan tydligen ta lite tid för dem att verifiera vilka tider man gjort. Så nu får man vänta och hoppas att tiderna räcker och att det inte hunnit bli fullt när min ansökan förhoppningsvis blivit godkänd. Håll tummarna!

Jag har funderat lite på Boston Marathon sen i somras och jag känner att jag måste komma på något liknande utmaningen med polarn som fick oss att träna lite bättre i somras. Jag hoppas att anmälan till Boston kan göra susen! Jag har ju egentligen hela vintern på mig och även om jag inte är så bra på att springa utomhus på vintern så finns det ett gym med löpband 500 meter hemifrån.

Jag har egentligen inte hunnit sätta upp något mål i Boston Marathon, men visst hade det varit kul att komma tillbaka till fornstora dagar när man sprang maran under 3 timmar!

Har ni sprungit i Boston eller känner någon annan som gjort det? Hur är det?

10 kommentarer:

 1. jaha, det är här man får läsa det först!

  SvaraRadera
 2. Jag har inte sprungit i Boston men jag har varit där på semester, ett par veckor före maran där förra året. Jag tycker väldigt bra om Boston som stad. Massa sportaffärer men även en gammal trevlig stad med en JÄKLA massa universitet och massa pubar.

  Uppsatta mål är bra och jag tror nog att det kan ge dig lite extra motivation. Träna på!

  SvaraRadera
 3. Lovely! Coach Allan har kutat Boston Marathon. Kolla in hans lopp på hans gamla blogg Runners High :)

  SvaraRadera
 4. Allans berättelse från Boston är legendarisk och bland det bästa som skrivits om marathonlöpning någonsin. Här är del 1 och del 2.

  Jag saknar Allans blogg så mycket att jag vill gråta!

  SvaraRadera
 5. Tänkte springa Tjurruset, Finalloppet och Göteborgsvarvet.
  Känns lite fjuttigt i sammanhanget :)

  SvaraRadera
 6. miqloh - som var med och sprang Bohusleden i somras

  SvaraRadera
 7. Att komma upp i Allans tydligen legendariska blogg kanske blir svårt. Jag får väl sikta på att slå hans resultat i Boston istället.

  SvaraRadera
 8. Vill kunna lägga upp personbästa, mål osv till höger i bloggen.
  Hur går jag tillväga då?
  Behöver lite hjälp.

  SvaraRadera
 9. Coolt! Låter jättespännande, och som en verkligt bra motivationsfaktor för att träna.

  Var ju och kollade in banan förra veckan (eller... jaja, var väl bara i stan), men var där för något år sen också då det var ett mindre marathonlopp i stan, och det verkade som om hela stan var med!

  SvaraRadera