måndag 21 september 2009

Kajsa i farten

Det är inte jätteovanligt att gamla elitidrottare börjar springa längre distanser efter sin elitsatsning och detta gäller egentligen inte bara löpare. Nu har tiden kommit även för vår värlsmästarinna i höjdhopp, Kajsa Bergqvist. Kajsa sprang Stockholms halvmarathon förra helgen.

Det är ju roligt att se att de fortfarande håller igång efter den egna karriären. Jag hoppas hon är nöjd med sin insats, men som många av oss andra så tappade hon på slutet av loppet.

Annars kan man nu kolla i resultatlistan från Berlin Marathon som gick igår och se hur det gick för de man känner. Tyvärr var jag inte med i år, men det kommer ju fler tillfällen.

4 kommentarer:

 1. vad sprang hon på? vilket blir ditt nästa lopp? hur ska du lägga upp träningen?

  SvaraRadera
 2. Haile undrade var du var någonstans... :)

  SvaraRadera
 3. Jag tror JanneW som bloggar hade en spurtuppgörelse med Kajsa. Hon sprang förra året också, men då under annat namn har jag för mig. Och visst är det kul att de har intresset för idrott kvar efter avslutad karriär!

  SvaraRadera
 4. Kajsa sprang på 1.46 i år. Vet inte vad hon kan ha haft förra året. Och visst är det kul att de fortsätter i någon form efter avslutad karriär. För några veckor sen hade jag i ett millopp följe med svenska rekordhållaren på marathon. Ha följe med världsrekordhållaren Haile får jag vänta lite med, kanske till nästa år i Berlin.

  SvaraRadera