söndag 6 december 2009

Tröttare ben än igår

Igår gick träningen riktigt okej. Idag kom jag ut lite senare än tänkt så det fick bli utomhusträningen för gymmet har stängt kvällstid. Samma utrustning som igår, men oj vad mycket jobbigare det kändes. Jag var trött i benen redan från början kändes det som. Inget träningspass som man vill komma ihåg alltså.

Men idag blev det tydligen att det här med ipod verkligen hjälper. Utan ipod tänkte jag på att det var lite kallt och blåsigt och att jag var helt själv. Med ipod så kändes det mycket varmare och jag var ju inte ensam heller, jag delade ju scen med en massa artister med Bruce Springsteen i spetsen.

3 kommentarer:

 1. Vilka låtar springer du helst till? Är i skriande behov av ny musik, för jag tröttnar fort på den jag har :)

  SvaraRadera
 2. Ja du Petra, det kan ju vara 2 problem. Först tycker jag det är svårt att komma på musik man vill ha med sig när man springer, och sen måste man byta ut den när man tröttnar.

  Jag tycker också att den musik jag laddade ner skulle ju vara så bra, men när jag väl springer så hoppar jag över säkert hälften av låtarna.

  Bruce Springsteen är nog det som jag minst hoppar över och alltså lyssnar mest på när jag springer. Kanske ite hans nyaste låtar, snarare de lite äldre.

  SvaraRadera
 3. Hur kan man tröttna på sin musik? Jag har massa musik jag vill lyssna på hela tiden. Brukar ha lite ångest över vad jag ska lyssna på för jag har massa att välja på ;)

  SvaraRadera